Любов-це магія!

Як визначити,що ти любиш? Я маю на увазі не кохання,а любов в цілому. Як зрозуміти,що ця людина важлива для тебе.Хоча,ні!Важлива-це не те слово,зовсім не те.Воно занадто багатогранне,адже важливою може бути людина з певних меркантильних думок. А любов немає в собі нічого матеріального.Любов – це безкорисність,абсурдність, божевілля.

І от як зрозуміти,відчути,що ти справді любиш? Це ж так важко,можливо,навіть і неможливо. Парадокс якийсь вийшов : абсолютно можливо, що неможливо усвідомити любов.

У своїй буденності ми пропускаємо крізь себе скільки емоцій: починаючи від ненависті,і закінчуючи байдужістю.що легко заплутатись, переплутати чи просто неправильно визначити.Як відрізнити любов від симпатії? І чи є симпатія напівшляхом до любові, а може це певний її виявив,чи початковий етап глибокого почуття? А можливо любов – це один з вимірів симпатії? А може любов – це все,що не є байдужістю і ненавистю?

Якщо скористуватись принципом доведення геометричних теорем і йти від супротивного,то й справді,ми любимо,коли не відчуваємо ненависті і байдужості. Але мені здається,що не все так просто. Математичний закон не враховує багатогранності людського почуття. Деякі говорять,що любов- це самопожертва,але ж ми не готові пожертвувати собою задля всіх,до кого не відчуваємо ненависті чи байдужості. Окремих людей нам буде просто шкода,за деяких ми будем хвилюватись,а за тих кого любимо – вмирати і боротись до кінця. І як ми визначаємо останніх? Жодна логіка не відповість на це питання. Я люблю і все!Не існує ніяких причин. Я люблю,бо я люблю! Ніхто не може пояснити хімію любові.

От багато хто говорить,що неможливо дати точне означення любові,її можна лише відчути. Але як можна визначити,що саме це почуття є любов*ю,якщо ми  не можемо сказати,що це. Дивно,ніхто точно не знає,що таке ця любов,але всі беззаперечно вірять в її існування! Точно можна сказати лише,що любов – це магія! Це гіпноз світового масштабу. Насправді,любов – це геніальність. Змусити всіх вірити,у те,що ніхто й ніколи не зможе пояснити чи достеменнно визначити сам факт існування! Ось це і справді неймовірно!

Хоч,я і багато чого написала,але ж питання лишилось відкритим:”Як визначити,що ти любиш?” На жаль, відповіді я так і не знайшла. Але розум наполегливо говорить:”Переконати себе в цьому,самонавіювання-велика річ.”

А може відчути?!…

Posted in true stories

Comments are closed.